A PERTHESE MELLIMPLANTÁTUMOKRÓL

  • -

A PERTHESE MELLIMPLANTÁTUMOKRÓL

MÉG EGYSZER, UTOLJÁRA A PERTHESE MELLIMPLANTÁTUMOKRÓL

Közel 8 évvel ezelőtt történt az a 42 millió euró értékű akvizíció, mely során a Mentor (többségi tulajdonosa a Johnson & Johnson) Corp. felvásárolta a francia székhelyű Perouse Plastie mellimplantátum gyártó céget. Ezt követően viszonylag rövid időn belül új Perthese mellimplantátumok kerültek piacra.

Petthese implantátum

Ha már most kérdése van, hívja a +36 30 577 5764 telefonszámot, vagy üzenjen nekünk az alábbi űrlapon keresztül:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

captcha

Az elvégzett fizikai mérések kiváló eredményeket adtak, mind a rugalmasság, a nyújthatóság és a szakító szilárdság, stb, tekintetében. A cseregarancia kezdetben átlagosnak mondható volt, azaz a kor színvonalának megfelelően a minőségi problémákra és a 10 éven belüli súlyos tokosodásra vonatkozott csak. 2013 májusától azonban a Mentor kiterjesztette a Perthese mellimplantátumok cseregaranciáját, azaz a 2013. május 01. után beültetett mellimplantátumokra ugyanaz az életre szóló cseregarancia vonatkozik, mint a Mentor mellimplantátumokra. Az említett esetekben a beültetéstől számított 10 éven belül a páciens jogosult térítésmentesen azonos minőségű csere mellimplantátumra és az Európai Unióban mintegy 1.000 Euroig terjedő műtéti költségtérítésre. A csere mellimplantátum csak sztenderd nagyságú, de bármilyen profilú lehet.

Mentor_JnJ_logo

Ez év tavaszán hideg zuhanyként érő hírt kaptunk, miszerint a Mentor Corp. fokozatosan megszünteti a Perthese mellimplantátumok gyártását. Elgondolkodtató történet ez véleményem szerint, mivel ha a Mentor piacot akart volna az akvizícióval vásárolni, akkor 1-2 éven belül fokozatosan leépítette volna a megvett gyárat, és nem jelenik meg a mellimplantátumok piacán új, kiváló minőségű, jó ár-érték arányú termékportfólióval. És a fejlesztést teljes egészében a Mentor finanszírozta. Akkortájt az volt a véleményem, hogy a fokozódó verseny miatt a Mentor szegmentálta a mellimplantátumok piacát, és egy mérsékeltebb árú termékkel is jelen kívánt lenni. Hiszen a Mentor az egyik legdrágább márka a mellimplantátumok között. Prémium minőségét bizonyítja, hogy évről-évre megfelel az FDA szigorú minőségbiztosítási követelményeinek. Önmagát adta számomra az az autóipari hasonlat, melyet a Porsche két autómárkája jelenít meg: az Audi és a VW. A „házon belüli” verseny itt is adott a 2 autómárka között. És az autóiparban is nagyon nagy a konkurencia, főleg a prémium szegmensbe törekvő, kisebb múltú és presztízsű autógyárak miatt. De mégis sok évtizede sikeres piaci szereplő mindkét autómárka. Vajon a mellimplantátumok évről-évre növekvő értékesítése ellenére, ezen a sokkal kisebb értékű és forgalmú piacon nem tudott tovább nyereséges lenni a Mentor-Perthese termékcsalád? Lehet, hogy a választ soha nem fogjuk megtudni.

illusztráció

Sajnálom, hogy megszűnik a Perthese mellimplantátumok gyártása, mivel rendkívül jó tapasztalatokat szereztem velük. A végére maradt a jó hír! A Perthese mellimplantátumok jövőbeli cseréje esetén a Mentor áll helyt, és Mentor gyártmányú mellimplantátumokat biztosít, az egyedülálló cseregarancia feltételek megtartása mellett.

mentor mellimplantátum

  1. szeptember 05. Dr. Kelemen Ottó

Kérem, ha kérdése, vagy ha téma javaslata van, ne habozzon megírni e-mailben a  kelemed@kelemed.eu címre!


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk