A RADIESSE

  • -

A RADIESSE

A RADIESSE

A RADIESSE (Bioform Medical)

Szintetikus, kalcium-hydroxyapatit (CaHa) tartalmú hordozó gél, melyben a CaHa részecskék „lebegnek”. Hatásmechanizmusa: a gél, mint hordozó anyag pár hónapon belül teljsen felszívódik, a CaHa mikrorészecskék helyben maradva, kollagén képződést váltanak ki, és vázul szolgálnak az újonnan képződött kollagén rostok számára.

Ha már most konkrét kérdése van, akkor okostelefonon megérintve az alábbi képet azonnal tárcsázhat minket:

Üzenjen nekünk az alábbi űrlapon keresztül:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

captcha

Maga a CaHa évtizedek óta ismert és az orvostudomány különböző területein (idegsebészet, ortopédia, fogászat, gégészet, szemészet, stb.) felhasznált anyag. Szervezetünkben a fogakban és a csontokban található meg. Alkalmazásával mintegy 9 éves tapasztalat van, CE minősítéssel rendelkezik.

Előzetes bőrteszt nélkül beadható. Érzéstelenítés szükséges a kezeléshez. Ellenjavallatok: mint bármely ráncfeltöltés esetében.

Mellékhatások: hasonlóak a már ismertetett termékek által okozottakhoz. Kiemelendő: más anyaggal nem kombinálható!

Ha a kezelni kívánt területben még felismerhető az előző töltőanyag jelenléte, a Radiesse kezelést tilos elvégezni! Kb. 1.5-2 évig tartós. Teljes lebomlása 6-7 évig is eltart.

A kezelés után néhány napig elhúzódó duzzanat, színváltozás elfordulhat. Spontán elmúlik egy héten belül.

a-radiesse

 

Alkalmazási területei:

  • nasolabiális redők,
  • marionette ráncok,
  • heges besüppedések korrekciója,
  • orrplasztika utáni kontúr korrekciók,
  • arc (áll-, járomcsont) kontúr formálás.

Annak ellenére, hogy a hivatalos tájékoztatóban szerepelnek további felhasználási területek is, intézetünkben más javallattal nem végzünk Radiesse kezelést! Nem adjuk be ajakba, és a száj körüli ráncokba sem!

Személyes tapasztalat és vélemény:

Csak szűk indikációval, válogatott beteganyagon tartom biztonságosnak alkalmazását. Finom, vékony bőrű, fiatal vagy fiatal kp. korú hölgy pácienseknek nem javaslom! Tartós kezelés igénye esetén, mélyebb ráncok, vastagabb, esetleg olajosabb bőrtípus (férfiak) megléte esetén megfelelő választás. Más esetekben HA tartalmú készítményt javasolunk!

További információ: http://www.radiesse.com


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk