Hyaluronsavas kezelések (Juvederm, Stylage, Renée)

HYALURONSAVAS KEZELÉS – ARCFIATALÍTÁS ÉS ARCSZOBRÁSZAT

Az első hyaluronsav tartalmú töltőanyagot 1997-ben szabadalmaztatta a svéd Q-MED nevű cég. Ez volt a Restylane márkanevű hyaluronsav! A különféle kezeléseket 1998 óta végzem, jelentős tapasztalatot szereztem.

Az eltelt több mint 20 év során sok új hyaluronsav tartalmú töltőanyagot fejlesztettek ki. A módszer eredményességének és biztonságosságának köszönhetően nagyon népszerű és évről-évre folyamatosan nő a kezeltek száma. 

A hyaluronsavas kezelések

A ráncfeltöltések során a bőr középső rétegébe, az irhába adjuk be a töltőanyagot, különböző mélységben. Az irha alatti, ill. a csont feletti mélyebb rétegekben térfogatpótlást végzünk, ez az úgynevezett arcszobrászat. Az ajkak dúsításakor a nyálkahártya alá történik a betöltés. A speciális esetekben külön tájékoztatást adunk, mint például a karikás szem fiatalítás.

A hyaluronsavas kezelések tartósságát befolyásoló tényezők

A legújabb hyaluronsav töltőanyagok érzéstelenítőszert (Lidocain 0.3%) tartalmaznak. A hajlékony műanyag kanül használatával a kezelések teljesen fájdalommentesek és minimális a véraláfutás kockázata. Az érzékeny pácienseket Lidocain-krémmel érzéstelenítjük. A véraláfutásra hajlamos páciensek esetében néhány adrenalinos érzéstelenítő injekciót adunk.

A hyaluronsavas kezelések utáni utasítások

A hyaluronsavas kezelések mellékhatásai

A hyaluronsavas kezelés szövődményei

A hyaluronsavas kezelés tilos

A Kelemed Plasztikai Sebészeten a következő kiváló minőségű, innovatív, biztonságos termékcsaládokat használjuk (ABC sorrendben sorolva):

A hyaluronsavas kezelés ára

Ha kérdésére nem kapott választ, kérem írja meg a kelemed@kelemed.eu e-mail címre! 48 órán belül részletesen válaszolok.

Dr. Kelemen Ottó

Konzultációs kérdőív

    Kérem, írja le, hogy milyen plasztikai sebészeti (vagy másféle)
    műtét/beavatkozás/kezelés érdeklő Önt.    Bejelentkezés konzultációra: kérem, válassza ki a várost és a napot.
    A konzultáció pontos időpontjáról és várható időtartamáról értesítjük Önt.

    Kérem, gépelje be a képen látható karaktereket: captcha