Kémiai hámlasztás

A KÉMIAI HÁMLASZTÁSRÓL RÖVIDEN

A Kelemed Plasztikai Sebészeten csakis és kizárólag felületes kémiai hámlasztást végzünk, válogatott esetekben. A hámlasztást 2-3 hetenként, fokozatosan végezzük, egyre töményebb glikolsav-oldattal.

Mély hámlasztást nem végzünk, nem vállalunk. Az egyik ilyen gyakran alkalmazott mély hámlasztás módszer a fenolos hámlasztás, melyet fájdalmassága miatt altatásban végeznek. A közepesen mély hámlasztást sem vállaljuk, ilyen módszer a „blue peeling”, az úgynevezett kék hámlasztás. A hámlasztások után a kezelt bőrfelszín utókezelésére van szükség. Felületes hámlasztás után rövidebb ideig tartó és egyszerűbb az utókezelés.

A hámlasztásokra általánosságban érvényes utasítás, hogy napfény szegény évszakban történjen, illetve szigorú UV védelemnek kell követnie. A hámlasztások kellemetlen szövődménye lehet a bőr színváltozása, leginkább barna árnyalatú elszíneződése.

A kémiai hámlasztást egyedüli kezelésként szinte sohasem alkalmazom. A hám felszín megújítása több egymásra épülő, egymás hatását segítő eljárással történik. A következő kezeléseket és beavatkozásokat kombinálom a felületes kémiai hámlasztással:

A kémiai hámlasztás ára függ a testrésztől, annak állapotától, ill. a felszín nagyságától. Elérhető 30.000 Ft-tól/kezelés

Kérem, hogy kérdéseiket a kelemed@kelemed.eu  címre küldjék!

Kapcsolat:  +36 30 577 57 64

Konzultációs kérdőív

    Kérem, írja le, hogy milyen plasztikai sebészeti (vagy másféle)
    műtét/beavatkozás/kezelés érdeklő Önt.    Bejelentkezés konzultációra: kérem, válassza ki a várost és a napot.
    A konzultáció pontos időpontjáról és várható időtartamáról értesítjük Önt.

    Kérem, gépelje be a képen látható karaktereket: captcha