Hímvessző nagyobbítás és kockázatai

  • -

Hímvessző nagyobbítás és kockázatai

Elnézés kéréssel kezdem mondanivalómat, mivel jó ideje érett bennem és  amiről ma írni fogok, azok a jelenségek sajnos nem egyöntetűen pozitívak…   Emiatt hezitáltam az elmúlt napokban.  Mea culpa a késlekedésemért!!

Plasztikai sebészet páciensek nő-férfi aránya

Vágjunk bele a közepébe ! Ami tény, hogy  világszerte növekszik a plasztikai, kozmetikai és fiatalító kezeléseket igénybe vevő férfiak aránya. A növekedés nem ugrásszerű, de a fejlettebb nyugati országokban a férfi páciensek aránya már 25-30 % között mozog. A saját praxisomban a nemek aránya > nő/ffi =  9:1  azaz minden tizedik páciens férfi.

Egyre többen kérnek hímvessző nagyobbítást

Lassú emelkedést észlelek, közelíthet már a 15 %-hoz  az idén a férfi ügyfelek száma. Azonban a növekedést nem az esztétikai beavatkozások iránti igény okozza, hanem egészen megdöbbentő panaszok miatt fordulnak hozzám egyre többen. Súlyos kisebbségi érzést és gátoltságot okoz, ha a férfi nemi szerv nem kellő méretű. Közhelyszámba menő megállapítás. De a hímvessző megnagyobbítására használt, felmelegítve a bőr alá betöltött vazelin (szoba hőmérsékleten kenőcsös halmazállapotú, de melegítés hatására folyékonnyá válik) ??? !!! Ki képes ilyen beavatkozást elvégezni, és ki képes vállalkozni rá?

A beavatkozások veszélyei a hímvessző nagyobbítás kockázatai

A vazelin súlyos károsodást okoz a hímvessző szöveteiben, vándorolni is képes, amíg komoly gyulladás és következményes hegesedések, durva csomóképződések ki nem alakulnak. A megoldás műtét, ill. műtétek sorozata. Szakmailag teljesen elfogadott műtéti megoldás a hímvessző vastagítására a saját zsírszövettel végzett nagyobbítás. Steril műtői körülmények között és elérzéstelenítve, a beteg saját zsírszövetét speciális műszerrel lenyerik. Életképessége megmarad. Dúsítást követően a bőr alá körkörösen betöltik, és elsimítják, hogy egyenletesen helyezkedjen el. Véleményem szerint az eljárás egy optikai tuninghoz hasonlít. A zsírszövet nem változik a szexuális aktus során, puha külső rétegként szerepe nincsen. Az illető önbizalmának növelésén túl… Az egyéb intim műtétek hatékonyak funkcionálisan is, nemcsak pszichésen.

Beszélni kellene róla…

A férfi attitűd változása mint említettem, lassú, de folyamatos. Egyre több férfitársam számára természetes, hogy rendszeres kezelésekkel tartjuk fenn megnyerő megjelenését. A kérdéskör elemzése messzire vezetne, mivel meg kellene vizsgálni a hazai szocio-kulturális helyzetet. Kezdve, hogy a családban mennyire elfogadott/elutasított a plasztika, hogy milyenek a jövedelmi viszonyok/igények, milyen az énkép, stb. Amíg ez a szociál-pszichológiai vizsgálat meg nem történik, azt javaslom férfitársaimnak, hogy alaposan tájékozódjanak, mielőtt bármilyen beavatkozást, kezelést igény vennének. az internet korában ez nem okozhat nehézséget senkinek sem. Történjen – ha bizonytalanok – több konzultáció. Kérjenek bátran tanácsot és segítséget. Előzzük meg együtt, hogy még többen kerüljenek bajba, illetve sokkal rosszabb helyzetbe a vazelinos hímvessző nagyobbítás után, mint voltak előtte. Az intim panaszok orvoslásában több szakterület működik együtt.  A gyógyításnak a műtét csak egy eleme, még ha sok esetben a leglátványosabb esemény is a beteg életében…

Kérem, ha kérdése, vagy ha téma javaslata van, ne habozzon megírni e-mailben a  kelemed@kelemed.eu címre!


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk