Küldetés

Küldetés

MISSZIÓS NYILATKOZATUNKAlapelvünk az emberi méltóság és a személyiségi jogok feltétlen tiszteletben tartásával végzendõ magas színvonalú, széles társadalmi körben elérhetõ gyógyító-megelozo tevékenység. A hozzánk forduló betegek magas szintu ellátása, betegségük és annak okának vagy okainak felismerése, gyógyítása, szükség esetén gondozásba vétele és a testi-lelki állapot komplex javítása. Minden körülmények között törekszünk a leheto legoptimálisabb betegellátásra, a gyorsan és könnyen

hozzá férheto segítségnyújtásra. Biztosítjuk az orvos szakmai munka minoségének folyamatos javítását, a kvalifikált, tudományos minosítéssel is rendelkezo szakorvos tevékenysége által, aki gondoskodik egy olyan környezet megteremtésérol is, amely a páciensek biztonságát, emberi méltóságának tiszteltben tartását és az orvosi titoktartást is garantálja.

Együttmuködünk a helyi, a regionális és a fovárosi házi orvosokkal, a különféle szakterületen dolgozó szakorvosokkal, és a plasztikai sebész kollégákkal is. Együttmuködésünk kiterjed továbbá a kistérségi és a regionális Állami Népegészségügyi Tisztiorvosi Szolgálatra (ÁNTSZ), a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságra, annak Esztétikai Plasztikai Sebészeti Szekciójára, továbbá a nemzetközi sebészeti és plasztikai sebészeti tudományos társaságokra (IPRAS, ISAPS, ESPRAS). A kapcsolattartások és az információcserék révén elérheto a változó szakmai minimum feltételeknek és a speciális jogszabályoknak való megfelelés, továbbá a szakmai fejlodés nyomon követése.

A betegek elégedettségét folyamatosan vizsgáljuk és mérjük. A kapott eredmények alapján értékeljük és javítjuk ellátásunk színvonalát. A közel jövõben auditált minoségbiztosítást tervezünk. Feladatunk elnyerni és megtartani a hozzánk forduló betegek bizalmát, színvonalas ellátással elérni gyógyulásukat, helyreállítani a testi-lelki egészségüket. Célunk a fovárosi (budapesti, központi) és a pécsi (regionális) telephelyek révén a gyors, könnyu és kibovített országos elérhetoség.

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, DISZKRÉT ÉS EMPATIKUS LÉGKÖR.

magyarorszag-657x372


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk

error: Content is protected !!