A Kelemed Plasztikáról

Magánpraxisomat 1997-ben, még Nagykanizsán kezdtem el, ez a vállalkozásom volt a Kelemed Plasztika jogelődje. 2000-ben Pécsre költöztem, a Pécsi Orvostudományi Egyetem Sebészeti Tanszékén kezdtem dolgozni. A Kelemed Kft. 2002-ben alakult meg családi vállalkozásként. Kezdetben a Citrom utcai Eü. Centrumban béreltem magánrendelőt. Néhány év múlva megnyitottam a saját, járó beteg műtővel is felszerelt pécsi rendelőmet a Rákóczi u. 67. szám alatt. Ezzel párhuzamosan megszüntettem a nagykanizsai rendelést. 2009-ben vállalkozó orvos lettem, ekkor kezdtem Budapesten is praktizálni. 2014-ben a 13. kerületi Szent István park 17-ben nyílt meg a Kelemed Plasztika fővárosi rendelője, mely egy modern, jól felszerelt, könnyen megközelíthető, korunk igényeinek megfelelő intézet. Az egynapos sebészeti, altatásos műtéti betegellátást régebben több telephelyen végeztem. Jelenleg a 2. kerületben található Art Medic Magánklinikán (Szilágyi Erzsébet fasor 107.) végzem a nagy műtéteket.

A cég nevéről

Mivel a Kelemen gyakori magyar családnév és több Kelemen kolléga dolgozik, megkívántuk különböztetni cégünket. A Kelemen Medical összevonásából született meg a Kelemed elnevezés. Röviden: KELEMED PLASZTIKA. Teljes névvel: KELEMED PLASZTIKAI SEBÉSZET & ARCFIATALÍTÁS & HEGKEZELÉS

Telephelyeink

1137 Budapest, Szent István park 17. Itt történnek a konzultációk, a műtétek utáni kontrollok, a kezelések és a helyi érzéstelenítésben végzendő beavatkozások. A műtéteket rendszerint csütörtöki napokon végezzük.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107. (Lupény utcai sarok).  Itt történnek az altatásos műtétek, rendszerint keddi napokon. Lehetséges más műtéti nap.

7624 Pécs, Szigeti út 41. az új pécsi címünk. Ez az ONYX Eü. Központ. Két hetente, páros heteken pénteken 10:00 – 15:00 között rendelünk. Pécsett történnek a konzultációk, a műtét utáni kontroll vizsgálatok, a varratszedések, továbbá az arc fiatalítások, a botox, a töltések, a szál behúzások és a hegkezelések. Pécsett műtétet nem végzünk, minden más ellátást igen. Az Onyx recepció ad tájékoztatást a  06 72 270 052 telefonszámon.

 

BEJELENTKEZÉS

munkanapokon 09-19 óra között: +36 30 577 57 64

 e-mailben: plasztika.info@gmail.com

Konzultációs kérdőív

    Kérem, írja le, hogy milyen plasztikai sebészeti (vagy másféle)
    műtét/beavatkozás/kezelés érdeklő Önt.    Bejelentkezés konzultációra: kérem, válassza ki a várost és a napot.
    A konzultáció pontos időpontjáról és várható időtartamáról értesítjük Önt.

    Kérem, gépelje be a képen látható karaktereket: captcha