A Kelemed Plasztikáról

Magánpraxisomat 1997-ben, még Nagykanizsán kezdtem el, ez a vállalkozásom volt a Kelemed Plasztika jogelődje. 2000-ben Pécsre költöztem, a Pécsi Orvostudományi Egyetem Sebészeti Tanszékén kezdtem dolgozni. A Kelemed Kft. 2002-ben alakult meg családi vállalkozásként. Kezdetben a Citrom utcai Eü. Centrumban béreltem magánrendelőt. Néhány év múlva megnyitottam a saját, járó beteg műtővel is felszerelt pécsi rendelőmet a Rákóczi u. 67. szám alatt. Ezzel párhuzamosan megszüntettem a nagykanizsai rendelést. 2009-ben vállalkozó orvos lettem, ekkor kezdtem Budapesten is praktizálni. 2014-ben a 13. kerületi Szent István park 17-ben nyílt meg a Kelemed Plasztika fővárosi rendelője, mely egy modern, jól felszerelt, könnyen megközelíthető, korunk igényeinek megfelelő intézet. Az egynapos sebészeti, altatásos műtéti betegellátást régebben több telephelyen végeztem. Jelenleg a 2. kerületben található Art Medic Magánklinikán (Szilágyi Erzsébet fasor 107.) végzem a nagy műtéteket.

A cég nevéről

Mivel a Kelemen gyakori magyar családnév és több Kelemen kolléga dolgozik, megkívántuk különböztetni cégünket. A Kelemen Medical összevonásából született meg a Kelemed elnevezés. Röviden: KELEMED PLASZTIKA. Teljes névvel: KELEMED PLASZTIKAI SEBÉSZET & ARCFIATALÍTÁS & HEGKEZELÉS

Telephelyeink

1137 Budapest, Szent István park 17. Itt történnek a konzultációk, a műtétek utáni kontrollok, a kezelések és a helyi érzéstelenítésben végzendő beavatkozások. A műtéteket rendszerint csütörtöki napokon végezzük.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107. (Lupény utcai sarok).  Itt történnek az altatásos műtétek, rendszerint keddi napokon. Lehetséges más műtéti nap.

Pécsi rendelésünk 2 hetente, pénteken 16:00 – 20:00 óra között történik. 2018. decemberéig a Pécs, Rákóczi u. 67. szám alatt. Ezt követően új telephelyre fogunk költözni. Az új címet időben közölni fogjuk.

Kapcsolat

kelemed@kelemed.eu

+36 30 5775764 (hétköznap 09:00 – 21:00 óra között)

error: Védett tartalom !!