Silhouette Soft: Új arcfeszesítő szálak

  • -

Silhouette Soft: Új arcfeszesítő szálak

A Silhouette-soft beavatkozás egy új arcfeszesítő, arcközép emelő módszer, melyet speciálisan erre a célra kifejlesztett, teljes egészében felszívódó szálakkal végzünk helyi érzéstelenítésben.

A műtéttechnikát a már klasszikus eljárásnak számító Silhouette-lift megoldásból fejlesztették ki.  A Silhouette-lift során részlegesen felszívódó szálakat húzunk be az arcközép emelésére, melyeket a halántéktájon az izom alá beültetett kis nem felszívódó hálóhoz rögzítünk.

ss_1

Ha már most konkrét kérdése van, akkor okostelefonon megérintve az alábbi képet azonnal tárcsázhat minket:

Üzenjen nekünk az alábbi űrlapon keresztül:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

captcha

Ezzel szemben a Silhouette-soft során sem bőrmetszést, sem bőrvarratot nem alkalmazunk. A szálakat gondos, pontos tervezést követően a bőrt átszúrva vezetjük be a megfeszíteni kívánt orca területére, két irányban, egymással szemben vezetve a szálak két végét.

A Silhouette-soft célja: az arc centrumában a megereszkedett bőr és a bőr alatti zsírszövet (zsírpárna) felemelése, megfeszítése. Ezáltal a nasolabialis
( = az orrszárny és a szájzug közötti ) és a marionette ( = szájzug és áll közötti ) ráncok kisimítása. Végeredményben az idősödő és fáradt benyomást keltő arc megfiatalítását valósítjuk meg.

ss_2k-672x372

A Silhouette-soft érzéstelenítése: helyi érzéstelenítés, szükség esetén nyugtató adásával kiegészítve.

A Silhouette-soft időtartama: átlagosan 45 perc (mivel a beavatkozás ideje függ a behúzandó szálak számától [4 vagy 6], 30 – 60 perc között végezhető el).

A Silhouette-soft utáni lehetséges mellékhatások közül meg kell említeni, hogy az érzéstelenítés és a szál bevezetések helyén átmeneti duzzanat, bőrpír minden esetben előfordul. Jegelés hatására prompt múlik, másnapra megszűnik.

ss_3

A Silhouette-soft utáni lehetséges szövődmények nagyon ritkán fordulnak elő.
Kisebb bőr alatti bevérzés, vérömleny, lágyrész egyenetlenség, aszimmetria, gyulladás jelentkezhet. Átmenetileg idegentest érzés lehetséges. Kezelésre , viszonylag rövid idő alatt, nyom nélkül megszűnnek.

A Silhouette-soft kezelések gyógyulási ideje átlagosan 2 (azaz kettő)  hét.
DE! a beavatkozást követő 2. – 3. napon külső szemlélő nem érzékeli a műtét nyomait!! A megszokott életvitel pár napon belül folytatható. Másnap már sminkelni is szabad.

ss_4

A Silhouette-soft eredményének tartóssága: függ az alkati adottságoktól (életkor, nem, bőrtípus, káros szenvedélyek/életmód, esetleges alapbetgségek, öregedés üteme, testsúlyváltozások, napozás/szolárium, stb.).
Az eddigi tapasztalatok alapján átlagosan 18-24 hónapig tartós az esztétikai eredmény. Idővel a beavatkozás ismételten elvégezhető.

ss_5

A Silhouette-soft előtti teendők:

  • részletes arc értékelés a konzultáció során (egyedi kezelési javaslatokkal, tervvel).
  • a műtétet megelőző napon antibiotikum tartalmú tablettát kell elkezdeni szedni (5 napos kúra).
  • laborvizsgálatok: T. vérkép, INR, CRP.
  • ismert, kezelt alapbetegség esetén kontroll vizsgálat a kezelő szakorvosnál.

A Silhouette-soft utáni teendők:

  • Átmenetileg pihenés, hűsítés, sz.e. fájd.csillapító tabl. szedése (Cataflam).
  • sport, torna, szauna, szolárium/napozás, kozmetikai kezelés, valamint rágógumizás 14 napig tilos.
  • Ellenőrző vizsgálaton megjelenés! Fotódokumentáció.

A beavatkozás előtti konzultáció során teljes körű szóbeli tájékoztatást adunk a Silhouette-soft módszerről, és az alternatív beavatkozásokról is.

A Silhouette-soft árak:

  • 4 szálas módszer:    233.500 Ft
  • 6 szálas módszer:    313.500 Ft
ss_6

Járulékos költség lehet (szükség esetén/igény esetén) a magánklinikai befekvés költsége: +12.000 Ft/nap. Más járulékos költség nincsen.

Megjegyzés: az árváltoztatás jogát fenn tartjuk, mivel a Silhouette-soft szálak beszerzési ára US $-ban szerepel, melyet a felhasználás napján érvényes $/HUF árfolyam alapján számolnak ki.

Dr. Kelemen Ottó, Ph.D.,
Plasztikai sebész főorvos

06/30 577 57 64

kelemed@kelemed.eu

“A SZÉPSÉG FORRÁSA: KELEMED PLASZTIKA”


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk