A REVIDERM INTRA

  • -

A REVIDERM INTRA

A REVIDERM INTRA

A REVIDERM INTRA (RMI, Hollandia)

A készítmény flexibilis 40-60 mikron átmérőjű dextrán gyöngyfüzérek egyenletes szuszpenziója stabilizált hyaluronsavban. Teljes egészében biokompatibilis és biodegrádibilis. Nem immunogén, nem vándorol el a beadás helyéről. A dextrán gyöngyök kollagén rost képződést váltanak ki. Ez az újonnan képződő kollagén rosttömeg (neocollagenosis) hozza létre a tartós hatását.

a-reviderm-intra
 
Ha már most konkrét kérdése van, akkor okostelefonon megérintve az alábbi képet azonnal tárcsázhat minket:

Üzenjen nekünk az alábbi űrlapon keresztül:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

captcha

 
A kezelés általában két részletben zajlik, mivel a kívánt hatás elérésének kifejlődéséhez kb. 2-4 hét szükséges. Ezt követően kell megismételni a kezelést. Harmadik kezelésre nagyon ritkán van szükség. Túlkorrekció szigorúan tilos! Enyhe helyi mellékhatások kísérhetik a kezeléseket: ödéma, duzzanat, bevérzés, érzékenység, stb. A duzzanatok erősebbek és elhúzódóak lehetnek, a dextrán okozta szöveti reakció miatt. Tartóssága 12-18 hónap között, egyéni eltérések előfordulnak. Alkalmazási területei: közepes és mély arc ráncok, elsősorban a nasolabialis redő és a szemöldök közötti ráncok (glabella), ill. a Marionette ráncok.

Személyes tapasztalat és vélemény:

A hivatalos alkalmazási javaslattól eltérően intézetünkben finom ráncokba, vékony, ápolt bőrű páciensbe, ill. ajakvastagítás céljára nem alkalmazzuk. Indikációs terület ez esetben is szűkebb, csak válogatott betegeken.


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk