Mellbimbóudvarplasztika

A leggyakrabban panaszt okozó mellbimbóudvar eltérések:

1., Túl nagy átmérőjű bimbóudvar

Önmagában – más fejlődési rendellenességgel nem társult formájában – alkati, öröklött tulajdonságnak minősíthető. Kezelése: a bimbóudvar kisebbítése, egy koncentrikus kör-alakú terület kimetszésével. Ha a kisebbítés következtében túl nagy feszülés alakul ki a sebszélek között, akkor a feszülést csökkentő varrattechnikára, és/vagy kiegészítő metszésre (függőleges irányú) lehet szükség.

2., Túl kis átmérőjű bimbóudvar

Magyarországon az antropológiai mérések szerint az itt élő kevert kaukázusi embertípusra az átlagosan a 4.0 – 5.5 cm átmérőjű bimbóudvar méret a jellemző. Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni magának a mellnek a méreteit, ill. az átlagos emlő nagysághoz való viszonyát. A bimbóudvar megkisebbítéséhez hasonló módszerrel elérhető az átmérő szerény növelése. Ha fejletlen emlők miatt mellnagyobbítás történik, úgy az implantátum hatására a bimbóudvar átmérője is megnövekedhet mérsékelten.

3., Egyéb bimbóudvar eltérések

Ritka, de rendkívül változatos esetek fordulnak elő, és általában szerzett deformitásokról van szó (betegség, műtét, sérülés, égés stb. következtében). Kezelésük helyreállító jellegű plasztikai műtétet igényel, az adott esetre vonatkozó műtéti tervvel.

Mellbimbó plasztika Budapest, a mellbimbó plasztika árak itt tekinthetők meg: mellbimbó plasztika árak.

Konzultációs kérdőív

    Kérem, írja le, hogy milyen plasztikai sebészeti (vagy másféle)
    műtét/beavatkozás/kezelés érdeklő Önt.    Bejelentkezés konzultációra: kérem, válassza ki a várost és a napot.
    A konzultáció pontos időpontjáról és várható időtartamáról értesítjük Önt.

    Kérem, gépelje be a képen látható karaktereket: captcha