Mellnagyobbítás implantátummal

AMIT A MELLNAGYOBBÍTÁS ELŐTT ÁLLÓKNAK TUDNI ÉRDEMES

MELLNAGYOBBÍTÁS JAVALLATOK

AZ IMPLANTÁTUM HELYZETE

 A MELLIMPLANTÁTUM BEÜLTETÉS ÚTJA

MELLIMPLANTÁTUM OSZTÁLYOZÁS

MELLIMPLANTÁTUM CSEREGARANCIA

MELLNAGYOBBÍTÁS TERVEZÉS

MELLNAGYOBBÍTÁS ÚTMUTATÓ

Az útmutató tömören és érthetően foglalja össze a mellnagyobbítás menetét. Tartalmazza a gyakori kérdéseket. Az útmutató a saját szellemi termékem, a pácienseim tájékoztatását szolgálja a mellnagyobbítás folyamatában.

BEÜLTETÉSRE AZ ALÁBBI IMPLANTÁTUMOKAT JAVASLOM

Első helyen a Motiva (USA) mellimplantátumokat javaslom beültetésre, mert a nano, azaz a rendkívül finoman érdesített, úgynevezett „ Silksurface „  felszín adja jelenleg a legnagyobb védelmet a különféle tokbetegségekkel szemben. Ez az implantátum tulajdonság nagy páciens biztonságot jelent.

Beültetésre javaslom továbbá a sima felszínű és a mikro, azaz a finoman érdesített felszínű Mentor (USA) implantátumokat is. A Polytech (D) speciális mikropoliuretán felszínű implantátumaira különleges esetekben van szükség.

A B-LITE könnyű súlyú, más szóval könnyített súlyú mellimplantátumokat első sorban a versenyszerűen, illetve erőteljesen rendszeresen sportoló és az átlagosnál nagyobb méretre vágyó hölgyeknek javaslom. Természetesen bárkinek beültethető. De az alkati adottságok alapján – mint a vékony testalkat, nagyon fejletlen mell, alacsony testtömeg index (BMI), károsodott (sorvadt, striás) mellek – is indokolt a B-LITE mellimplantátum beültetése, mert a kisebb súly kevésbé terheli a szöveteket és ez védelmet jelent az implantátum elmozdulása, lesüllyedése ellen.

MELLNAGYOBBÍTÁS ÁRAK

A műtéttel kapcsolatos összes költséget tartalmazó szolgáltatáscsomagunk az „all inclusive mellnagyobbítás” nevet kapta, mert a műtét előtti kivizsgálástól eltekintve valóban minden költséget tartalmaz, a konzultációtól a gyógyulásig. Prémium minőség és kiemelkedő ár-érték jellemzi. Az ügyfelek számára egyszerűsíti a pénzügyi tervezést és könnyen érthetővé teszi az ár képzését.

Az all inclusive szolgáltatáscsomag tartalma

2 db kiválasztott mellimplantátum, 2 db kompressziós melltartó, 1 db pánt, a konzultáció, az altatás, az ápolás, a műtéti díj, a műtét utáni ellenőrző vizsgálatok és kezelések díja. Rejtett/járulékos költségek nincsenek.

Motiva – csomag:   950.000 Ft-tól

Polytech – csomag: 1.100.000 Ft-tól

Mentor – csomag:   1.200.000 Ft-tól

B-LITE – csomag:   1.800.000 Ft-tól

Az esztétikai mellnagyobbítás díja 27 % ÁFA-t tartalmaz.

MELLNAGYOBBÍTÁS ÁRKÉPZÉS

A bekerülési árat a konzultáció végén határozzuk meg, mivel az alkati adottságok miatt a mellnagyobbítás gyakran komplikált. A mellnagyobbítás nem egy rutin és sablonos műtét, hanem maximálisan személyre szabott. A műtéti díj magasabb lehet, ha a páciens extra méretű és/vagy csepp alakú implantátumot választ. Meghatározott esetekben a mellnagyobbítás ÁFA-t tartalmaz. A gyógyító és a helyreállító műtétek ÁFA-mentesek. A kizárólag esztétikai/szépészeti műtétek 27 % ÁFA-t tartalmaznak.

MELLIMPLANTÁTUM REGISZTER

A beültetett mellimplantátumokat a kezelő orvosnak kötelező bejelenteni az úgynevezett Központi Implantátum Regiszterbe. A műtéti tájékoztató -beleegyező – megbízási szerződés mellett egy engedélyező nyilatkozatot is alá kell írniuk a pácienseknek. A beteg adatok kezelése a GDPR előírásoknak megfelelően történik.

MELLIMPLANTÁTUMCSERE ÉS KORREKCIÓK

A fenti tájékoztatás az elsődleges mellnagyobbításra vonatkozik. Az újabb műtét, a második vagy a harmadik mellnagyobbítás mellimplantátumcserét jelent. Ennek a megtervezése és kivitelezése is összetettebb, mint az első mellnagyobbító műtété. Testre szabott a műtéti terv és a műtéti díj. A mellimplantátumcserék hegkorrekciókat, különféle tokműtéteket és szükség esetén új zseb kialakítását és egyéb korrekciókat is tartalmazhatnak.

MELLNAGYOBBÍTÁS KORAI SZÖVŐDMÉNYEK

A mellimplantátum elmozdulása. Utóvérzés és vérömleny képződés. Fertőzés, gyulladás. Kilökődés (nagyon ritka). Heg panaszok. Bimbó-bimbóudvar érző beidegzés változása. Aszimmetriák. Bőr keringési zavarok. Korai tokosodás. Korai savós folyadékgyülem. Egyéb, ritka, előre nem látható szövődmények.

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes szóbeli tájékoztatást a konzultáció alkalmával adok. Különös tekintettel a legkomolyabb tokbetegségekre (kettős tokképződés, szeróma, azaz savós folyadékképződés, BIA-ALCL). Továbbá a lehetséges késői szövődményekre. Az írásbeli műtéti tájékoztató a lehető legrészletesebben, de érthetően foglalja össze a tudnivalókat.

A műtétet az ISAPS aktuális, érvényben lévő protokollja szerint végzem.

Kérdése van? Kérem írja meg a kelemed@kelemed.eu címre!

Bejelentkezne konzultációra? Telefonáljon munkanapokon 9-19 között! +36 30 577 57 64

Budapest & Pécs, 2021.07.01.

Dr. Kelemen Ottó PhD

plasztikai sebész szakorvos,

az ISAPS tagja

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Konzultációs kérdőív

    Kérem, írja le, hogy milyen plasztikai sebészeti (vagy másféle)
    műtét/beavatkozás/kezelés érdeklő Önt.    Bejelentkezés konzultációra: kérem, válassza ki a várost és a napot.
    A konzultáció pontos időpontjáról és várható időtartamáról értesítjük Önt.

    Kérem, gépelje be a képen látható karaktereket: captcha