Jogi szempontok

Jogi nyilatkozat

A honlap megtekintésével Ön elfogadja az itt olvasható, pontosan és érthetően meghatározott feltételeket. Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli a honlapot. Tisztelettel kérjük Önt, ha honlap tartalmával, stílusával, megjelenítésével nem ért egyet, hogy ne látogassa. Köszönjük!

A szerzői jogvédelem (copyright)

A honlap teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. Tulajdonosa a Kelemed Egészségügyi és Szolgáltató Kft. A Kelemed Kft. ügyvezetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmát, annak egészét vagy csak egyes részeit, részleteit, fényképeit letölteni, lemásolni, átruházni, terjeszteni, bármely módszerrel reprodukálni, ill. a saját, azaz a honlapot látogató személyes használatát meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, és azokat másnak vagy másoknak, vagy a nyilvánosság számára bármilyen módon elérhetővé tenni.

A betegjogok védelme

A honlapon kizárólag a Kelemed Plasztikai Sebészeten Dr. Kelemen Ottó általános és plasztikai (égési) sebész szakorvos által kezelt betegek és páciensek fotódokumentációjának részletei tekinthetőek meg a betegek és a páciensek előzetes írásbeli hozzájárulásával. A műtétek, beavatkozások és kezelések előtt/után fényképein a betegek testének és/vagy adott szervének részletét mutatjuk csak be, az elért eredmények illusztrálása céljából. Minden olyan esetben, amikor a páciens azonosítható/felismerhető lenne egy-egy egyedi sajátosság (heg, tetoválás, stb.) alapján, azokat számítógépes módszerekkel eltávolítottuk, kitakartuk, megváltoztattuk. A változtatások a műtéti eredmények értékelhetőségét nem befolyásolják.

Az ajánlattételről

A honlapon található információk, adatok, feltételek, meghatározások és árak kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek ajánlattételnek. Az árváltoztatás és a tévedés jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy bizonyosodjon meg a honlapon talált tájékoztatások érvényességéről. Különös tekintettel az árak vonatkozásában, mivel a pénzügyi helyzet és az árfolyam változások ármódosító következményei nem jelennek meg azonnal.

A személyes adatok védelme (GDPR)

Az e-mail küldés és a hírlevél feliratkozás előtt kérem olvassák el a Kelemed Egészségügyi és Szolgáltató Kft. GDPR szabályzatát. Az adatvédelmi szabályozás napra kész. Elfogadásával Ön hozzájárulását adja, hogy a Kelemed Kft. Önnek hírlevelet küldjön és Önnel a megadott kommunikációs csatornán keresztül a kapcsolatot felvehesse.

Egyéb jogi vonatkozás

A harmadik személy által a honlapunkról nyilvánosságra hozott és/vagy közzé tett adatokkal, közleményekkel kapcsolatban sem a  honlap tulajdonosát, sem a honlap üzemeltetésével megbízott céget semmiféle felelősség nem terheli.

Pécs & Budapest, 2019. 01. 01.

Dr. Kelemen Ottó ügyvezető

Copyright:  Kelemed Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

error: Védett tartalom !!