Jogi szempontok

Jogi szempontok

A honlapunk megtekintésével Ön elfogadja az itt olvasható, pontosan és egyértelműen megfogalmazott, illetve meghatározott feltételeket. Tisztelettel megkérjük azonban Önt, ha honlapunk tartalmával, stílusával, megjelenítésével nem ért egyet, hogy ne látogassa többet. Köszönjük!

A szerzői jogvédelemről (copyright)

Honlapunk teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos (a Kelemed Kft.) előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmát, annak egészét vagy csak egyes részeit, részleteit, fényképeit stb. letölteni, lemásolni, átruházni, terjeszteni, bármely módszerrel reprodukálni, ill. a saját, azaz a honlapot látogató személyes használatát meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, és azokat másnak vagy másoknak, vagy a nyilvánosság számára bármilyen módon elérhetővé tenni. Tilos továbbá a honlapunkon megtekinthető műalkotások (az aRtmoszféra mikrogaléria rovatban lévő grafikák, ex librisek, festmények) fényképeinek bármilyen célból történő felhasználása!

A betegjogok védelméről

Honlapunkon kizárólag az intézetünkben (Dr. Kelemen Ottó által) kezelt betegek fotódokumentációinak egyes részletei tekinthetők meg, a betegek előzetes hozzájárulásával. A műtétek, beavatkozások és kezelések előtt/után fényképein a betegek testének és/vagy adott szervének részletét mutatjuk csak be, az elért eredmények illusztrálása céljából. Minden olyan esetben, amikor a páciens azonosítható/felismerhető lenne egy-egy egyedi sajátosság (heg, tetoválás stb.) alapján, azokat számítógépes módszerekkel eltávolítottuk, kitakartuk, megváltoztattuk. A változtatások a műtéti eredmények értékelhetőségét nem befolyásolják.

Az ajánlattételről

A honlapon olvasható, látható információk, adatok, feltételek és meghatározások stb. kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A feltételek, az árak megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

A személyes adatok védelméről

A vendégkönyv és az on-line levelező rendszer (e-mail küldés) használatával (akár ajánlat, akár tanács vagy időpont kérés céljából) Ön hozzájárulását adja, hogy a honlap tulajdonosa ill. üzemeltetője az adatrögzítéstől számított 5 évig az Ön adatait az alábbiak szerint kezelje: a megadott, rögzített e-mail címet vagy egyéb elérhetőséget kapcsolattartási és/vagy ajánlattételi célokra felhasználhatja. Abban az esetben, ha Ön rendelkezik üzenetének, ill. annak adatainak törléséről, akkor azt a honlap kezelője haladéktalanul elvégzi. honlapunk látogatottságának mérése, ill. informatikai támadások (hack, spam etc.) és rosszindulatú bejegyzések elleni védelem céljából az Ön számítógépének IP címét 12 hónapig megőrizzük.

Egyebekben az 1992. évi LXIII. tv., „Törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról „ hatályos.

Egyéb jogi vonatkozások

A harmadik személy által a honlapunkról nyilvánosságra hozott és/vagy közzé tett adatokkal, közleményekkel kapcsolatban a tulajdonost és az üzemeltetőt semmiféle felelősség nem terheli.

Dr. Kelemen Ottó,

a Kelemed Plasztikai Sebészet vezetője.

Copyright: Kelemed Egészségügyi és Szolgáltató Kft., 1997-2014.


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk

error: Content is protected !!