Botox izzadásgátlás

  • -

Botox izzadásgátlás

Botox izzadásgátlás

Egyéb Vistabel kezelési javallatok:

  • – kóros hónalji izzadás,
  • – kóros talpi izzadás,
  • – kóros tenyéri izzadás.

A kóros izzadással, izzadékonysággal járó állapotok (orvosi nevén: hiperhidrózisok) az esetek jelentős részében funkcionális zavarok, de ritkán szervi (organikus) betegségek tünete lehet. Ezért minden egyes ilyen esetben belgyógyászati, (endokrinológiai és metabolikus) kivizsgálás történik az organikus eredet, ok kizárása céljából. A tüneti terápiának számító Botox kezelést csak ezt követően végezzük el!

Ha már most konkrét kérdése van, akkor okostelefonon megérintve az alábbi képet azonnal tárcsázhat minket:

Üzenjen nekünk az alábbi űrlapon keresztül:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

captcha

A kezelendő testtájat pontosan meghatározzuk, pld. kirajzoljuk a hónaljak érintett részét, és az injekciók beadási pontjait is. Az arc-nyak kezelésekhez viszonyítva nagyobb dózissal kezelünk, és lényegesen több beadási ponttal (egyénileg változó). A kezelés előtt felületi érzéstelenítést, és hűtést alkalmazunk. Az eredmény tartóssága átlagosan 7-8 hónap, de nagy egyéni különbségeket észleltünk (12 hónapot több alkalommal meghaladó tartósság). Az ismételt kezelések után a hiperhidrózisok lassan és fokozatosan javulnak, nem ritkán meg is szűnnek. Műtétre viszonylag ritkán, de komoly életminőség romlás esetében kerülhet sor. Azonban a műtétek eredménye sem 100%, és a különböző beavatkozások után eltérő mértékben tapasztaltak kiújulást, nem említve a műtéti érzéstelenítések és beavatkozások szövődmény rátáját! Tapasztalaton alapuló megfigyelés, hogy a hiperhidrózisos betegek között szignifikánsan magas a szorongó, labilis és érzékeny lelki alkatú páciens.

A hiperhidrózisok elleni műtéteknek 2 fő csoportja van:

  • – a verejtékmirigyek beidegzéséért felelős vegetatív idegeken illetve idegdúcokon végzett beavatkozások: azok eltávolítása/megszakítása (sympathectomiák)
  • – ill. a helyi, azaz az adott testtájon (hónaljban) végzett műtétek, melyeknek a verejtékmirigyek minél radikálisabb (=gyökeresebb, teljesebb) kiirtása a célja. (Hídlebenyes műtét: a fedő bőr megőrzésével, ill. más lokális lebenyplasztikák: a fedő bőrrel együtt történő teljes kiirtás esetén). Értelemszerűen ilyen jellegű lokális beavatkozást a tenyéren és talpon nem lehet végezni.

Az egyéb, konzervatív, gyógyszeres kezeléseknek mérhető hatása nincsen.ilyen jellegű lokális beavatkozást a tenyéren és talpon nem lehet végezni.

HÓNALJI KÓROS IZZADÁS KEZELÉSI TERVE (BAL OLDAL)

HÓNALJI KÓROS IZZADÁS
KEZELÉSI TERVE (BAL OLDAL)

HÓNALJI KÓROS IZZADÁS KEZELÉSI TERVE (BAL OLDAL)

HÓNALJI KÓROS IZZADÁS
KEZELÉSI TERVE (BAL OLDAL)

   

Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk