Magunkról

Magunkról

A KELEMED Egészségügyi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KFT.) 2002 nyarán családi vállalkozásként jött létre. A Baranya Megyei Cégbíróság 2002. Július 23-án kelt bejegyzése alapján, a Cg. 02-09-068181.sz. alatt kezdte meg működését. Megalakulásakor a következő telephelyeken működött: Pécs, Nagykanizsa és Szigetvár.

Az előzmények

Az egészségügyi mikro vállalkozás Dr. Kelemen Ottó általános és plasztikai sebész szakorvos tevékenységére épül, aki általános orvosi diplomáját 1983-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte meg. 1987-ben általános sebészetből, majd 1995-ben plasztikai (égési) sebészetből szerzett – egyaránt jeles eredménnyel –szakorvosi képesítést. 2008. Júniusában a Pécsi Tudományegyetem Doktori Iskolájában summa cum laude minősítéssel Ph.D. fokozatot ért el. 2009. Júniusában kiváló eredménnyel végezte el a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Egészségügyi Menedzserképző kurzusát, majd alapító tagja lett a megalakuló Healthcare Leadership Management and Development Institute-nak.

Magán orvosi tevékenységét csak a kellő szakmai gyakorlat és tapasztalat megszerzése után, 1997-ben – Nagykanizsán – kezdte el egyéni vállalkozóként. Kezdetben a helyi kórház-rendelőintézetben bérelte a működéséhez szükséges infrastruktúrát. Később a nagykanizsai belvárosban működő magán orvosi csoportpraxishoz csatlakozott. Nagykanizsai praxisát ill. telephelyét 2005. Októberében szüntette meg. 2000. Áprilisában a Pécsi Tudományegyetem Sebészeti Tanszékén (a Baranya Megyei Kórházban) helyezkedett el főállású, közalkalmazott konzulens szakorvosként. Ezzel párhuzamosan a pécsi történelmi belvárosban (Pécs, Citrom u. 10. sz. alatti telephelyen) kezdte el a pécsi sebészeti – plasztikai sebészeti magán orvosi tevékenységét. 2000. tavaszától és 2006. őszéig itt, a pécsi Aranykehely Eü. Központban működött. 2006. Októberében nyílt meg a Pécs, Tímár u. 24. sz. alatti telephelyen kialakított, családi tulajdonban lévő magánklinika.

A jelenlegi helyzetünk

 

Mind a pécsi, mind a budapesti telephelyen folyamatos a szolgáltatások fejlesztése és bővítése. Az elegáns, modern és jól felszerelt budapesti magán kórházban lehetőség van egy ülésben több műtét/beavatkozás elvégzésére. Az általános érzéstelenítéses (altatásos) műtéteket itt végezzük. A pécsi magán klinikán kizárólag helyi érzéstelenítésben elvégezhető műtétek, kezelések, és beavatkozások történnek.

robert-karoly-klinika

A jövőnkről

A folyamatban lévő és a később induló projectekről címszavakban! Újabb magyarországi telephelyek nyitásával tervezzük szakmai és gazdasági hálózatunk kialakítását. Az esztétikai plasztikai sebészethez kapcsolódó disztribútori tevékenység bővítése. Szorosabb kapcsolattartás a meglévő és a jövőbeli hazai és külföldi partnereinkkel, pld.: HLDMI. Egészségügyi turizmus létrehozása, kezdetben az Eu. Unión belül. Mindkét klinika fejlesztése, első lépésként egy speciális, több funkciós lézer készülék beszerzése. Folyamatos szakmai (posztgraduális) továbbképzés, a jelentős hazai és külföldi kongresszusokon, kurzusokon való részvétel.

Pécs, 2009. Július

Dr. Kelemen Ottó

ügyvezető igazgató


Mellnagyobbítás: 699e Ft

Dr. Kelemen Ottó

Előtte-utána képek

Kelemed imázsfilm


Keresés az oldalon

Médiamegjelenések

Információk