MELLNAGYOBBÍTÁS ÁRAK

MELLNAGYOBBÍTÁS ÁRAK: TÉNYEK ÉS TÉVHITEK SZERINTEM

A mellnagyobbítás árát befolyásoló tényezők

A mellnagyobbítás régóta a leggyakrabban végzett plasztikai műtét világszerte. A mellnagyobbítás ára nincsen semmilyen módon szabályozva, az egyes földrészek (például Észak-Amerika) és az Európai Unió országai között is, valamint egy országon (maradjunk Magyarországnál) belül is jelentős árkülönbségekkel szembesülnek az érdeklődők. A mellnagyobbítás tehát egy szabad áras beavatkozás. A kínálati ár több díjtételből tevődik össze: tartalmazza a mellimplantátumok, a segédeszközök, az altatás, az ápolás, a kezelő orvos, a közreműködő szakszemélyzet munkadíját, a cégek rezsi és egyéb költségeit (marketing, képzés, biztosítás, könyvelés) az adókat, stb. A mellnagyobbítás egy for profit magánorvosi szolgáltatás. A szakorvosok határozzák meg a mellnagyobbítás árát.

Véleményem az ingyenes konzultációról

A honlapom blog rovatában korábban már írtam az ingyenes mellnagyobbítás konzultációról. Véleményem nem változott, ingyenes konzultáció valójában nincs. Álláspontom szerint a páciensek számára aktuálisan valóban díjmentes a konzultáció, de az összes ingyenes konzultációt az adott kezelő orvost műtéttel megbízó páciensek fizetik meg végül. Az ingyenes konzultáció egy úgynevezett pull marketing módszer, aminek – mint bármely marketing eszköznek – ára van!

A plasztikai sebészet az orvostudomány, azon belül is a sebészetnek egy rendkívül speciális szakterülete. Hosszú ideig tartó szakképzés és tapasztalatszerzés előzi meg, amíg valaki alkalmassá válik, hogy önálló vállalkozó plasztikai sebész szakorvosként dolgozhasson. Egy ilyen speciális és értékes szaktudást, a konzultációval járó időt és energiát vajon miért ajándékoznak oda a szakorvosok az érdeklődőknek? Alapvetően A azért, mert nagy a verseny, de más indokokat is feltételezek.

Véleményem a mellnagyobbítás akciókról

A minden elemében kiváló minőséget tartalmazó szolgáltatáscsomagnak van egy jól meghatározható árszínvonala. Az esztétikai mellnagyobbítás 27 % általános forgalmi adót is tartalmaz, mely további jelentős árdrágító tényező. Hogy lehetséges ebből valóban adni 200-300 ezer forintos árengedményt??

A Kelemed Plasztika mellnagyobbítás árairól

Az általam végzendő mellnagyobbítás minden összetevője kiváló minőségű, prémium termék. A szolgáltatáscsomag minden műtéti díjat tartalmaz, ezért kapta az „ all inkluzív mellnagyobbítás ” nevet. Valós százezres árengedményt nem tudok adni, de a csomag összetétele, a kimagasló ár-értékarány mérhető kedvezmény és más ajánlatokkal összehasonlítva, ez igazolható. És mivel nem szeretnék versenyhátrányba kerülni, ezért kizárólag a mellnagyobbítás konzultáció díjmentes a Kelemed Plasztikán is.

MI IS AZ ALL INCLUSIVE MELLNAGYOBBÍTÁS?

A kedvezményes szolgáltatáscsomag tartalmaz:

 • 2 db kiválasztott implantátumot, 2 db kompressziós melltartót, 1 db pántot, konzultációt implantátum próbával, a műtét/altatás/ápolás, és a műtét utáni kontroll vizsgálatokat és a szükséges kezeléseket.
 • A műtét előtti kivizsgálást, ill. a műtét után szükséges gyógyszerek díjait az all inclusive csomag nem tartalmazza.
 • A kizárólag esztétikai/szépészeti műtétek díja 27 % ÁFA-t tartalmaz. A gyógyító/helyreállító/korrekciós műtétek ÁFA-mentesek.

A beültetésre ajánlott mellimplantátumok

 • MOTIVA Silksurface 790 000 Ft-tól
 • POLYTECH sima és micropolyurethan 890 000 Ft-tól
 • MENTOR sima és mikroérdesített 990 000 Ft-tól

 • Műtéti időpont foglalás: 10 % foglalóval lehetséges.
 • Az árváltoztatás és a tévedés jogát is fenntartjuk!
 • Az árkalkuláció 1 € = 330 HUF árfolyamon történt.

Budapest & Pécs, 2019. január 15.

PS: a rovat szuverén véleményemet, álláspontomat és gyakorlatomat tükrözi. Kérdéseket szívesen fogadok, de véleményem határozott a mellnagyobbítás ára kérdéskörben!

e-mail: kelemed@kelemed.eu    mobil: +36 30 9935 379

Dr. Kelemen Ottó PhD plasztikai sebész főorvos,

MBA okleveles eü. közgazdász

Konzultációs kérdőív

  Kérem, írja le, hogy milyen plasztikai sebészeti (vagy másféle)
  műtét/beavatkozás/kezelés érdeklő Önt.



  Bejelentkezés konzultációra: kérem, válassza ki a várost és a napot.
  A konzultáció pontos időpontjáról és várható időtartamáról értesítjük Önt.

  Kérem, gépelje be a képen látható karaktereket: captcha